top of page

Vinkki #8: Osallistu suunnitelman kehittämiseen

Kun Elina on esittänyt sinulle jäsennellyn suunnitelman, käytä aikaa sen tarkastamiseen. Tämä on tilaisuutesi tarkentaa suunnitelmaa ja varmistaa, että se vastaa tarkasti ryhmäsi lasten tarpeita ja tavoitteita. Älä epäröi pyytää muutoksia tai uusia ehdotuksia; näkemyksesi varhaiskasvatuksen ammattilaisena on korvaamaton tässä yhteistyöprosessissa.


Aktiivisen osallistumisen merkitys


Aktiivinen osallistumisesi suunnitelman kehittämiseen varmistaa, että:


  • Aktiviteetit sopivat täydellisesti ryhmäsi lasten kiinnostuksen kohteisiin ja taitoihin.

  • Kaikki tarvittavat lapsikohtaiset tarpeet ovat mukana suunnitelmassa.

  • Asettamasi tavoitteet saavutetaan tehokkaimmalla tavalla.


Kuinka saat kaiken irti tästä vaiheesta


  • Käy läpi suunnitelman jokainen osa: Arvioi Elinan ehdottamia tavoitteita, toimintoja, materiaaleja ja arviointimenetelmiä.

  • Pyydä muutoksia: Jos jokin aktiviteetti ei täysin sovi visioosi tai näet paremman vaihtoehdon, pyydä Elinalta muutoksia.

  • Lisää ehdotuksiasi: Hyödynnä kokemustasi ja tietämystäsi ryhmästäsi ja täydennä suunnitelmaa lisätoiminnoilla tai resursseilla, joiden tiedät toimivan juuri teille.Esimerkki 


  • Elinan ehdotus: "Suunnitelmaan sisältyy ryhmätehtävä, jossa keskitytään perusyhteenlaskuun käyttäen palikoita."


Kokeile: "Voisimmeko muokata ryhmätoimintaa niin, että siinä olisi myös numerokortteja? Lapset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta numeropeleihin, ja uskon, että palikoiden yhdistäminen korttien kanssa parantaisi heidän oppimiskokemustaan."


Osallistumalla aktiivisesti toimintasuunnitelman kehittämiseen yhdessä Elinan kanssa varmistat, että lopputulos ei perustu pelkästään tekoälyn kykyihin, vaan sitä täydentää myös henkilökohtainen kokemuksesi ja ammatillinen näkemyksesi.


Pysy kuulolla saadaksesi lisää vinkkejä Elinan käyttöön!  Muista, että olemme täällä auttaaksemme sinua luomaan parhaat mahdolliset oppimiskokemukset lapsille.

5 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page