top of page

Vinkki #1: Ole tarkka siitä mitä pyydät

Päivitetty: 15. helmik.

Kun aloitat keskustelun Elinan kanssa, selkeys ja tarkkuus toiminnan tai projektin tavoitteista ovat avainasemassa. Elina on suunniteltu ymmärtämään tarpeesi ja vastaamaan niihin mahdollisimman tarkasti. Mitä yksityiskohtaisemmin kuvaat asioita, sitä räätälöidymmät ja paremmat suunnitelmat tulevat olemaan.


Miksi se on tärkeää

Elina elää yksityiskohdista. Antamalla tarkkaa tietoa siitä, mitä haluat saavuttaa, Elina pystyy paremmin seulomaan laajasta tietokannastaan opetusstrategioita, aktiviteetteja ja resursseja löytääkseen ne, jotka parhaiten vastaavat kriteereitäsi.

Esimerkkejä avuksesi

Tässä on muutama esimerkki siitä, miten tarkemmat kuvaukset voivat parantaa vuorovaikutustasi Elinan kanssa:


  • Sen sijaan, että sanot: "Tarvitsen oppitunnin suunnitelman." Kokeile: "Tarvitsen 45 minuutin toimintasuunnitelman, joka keskittyy ulkona tehtäviin ympäristöön liittyviin aktiviteetteihin ja se toteutetaan ulkona. Ryhmässä on viisitoista 4-vuotiasta."


  • Sen sijaan, että sanot: "Auta minua projektissa." Kokeile: "Haluan toteuttaa projektin, joka yhdistää taidetta ja matematiikkaa korostaen muotoja ja värejä. Projektin tulee sopia esikouluikäisille ja pienryhmätyöskentelyyn."


  • Sen sijaan, että sanot: "Tarvitsen aktiviteetti-ideoita." Kokeile: "Ehdota tarinankerrontaa, joka laajentaa sanavarastoa nukketeatterin ja visuaalisten apuvälineiden avulla 3–4-vuotiaille."


Tällä tavalla Elinan on mahdollista tarjota sinulle erittäin räätälöityjä ja luovia ratkaisuja, ja rikastuttaa opetustasi ja lasten oppimiskokemuksia.


Näin aloitat

Seuraavan kerran, kun kirjaudut Elina-suunnittelutyökaluun, pidä tämä vinkki mielessäsi ja katso, miten se muuttaa suunnitteluprosessiasi. Muista, että tarkkuus on avain, jolla saat Elinasta suurimman hyödyn.


Odotamme innolla miten upeita suunnitelmia sinä ja Elina luotte yhdessä! Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa yhteyttä.


2 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page